Si nimic nu a mai fost la fel

Mar 10, 2009


Din ziua in care perspectiva vizuala mi-a fost blocata de aparitia in timp si spatiu a ultimului unicorn.

"Brand awareness"... era singurul lucru care-mi rasuna in minte atunci cand mi-am dat seama ca tot ce sunt in stare sa procesez la vederea ultimului unicorn este asemanarea lui cu un corn cu ciocolata 7days.
Dupa ce am depasit momentul de dificultate intelectuala, mi-am zis ca trebuie sa profit de ocazie, pentru a-mi ridica nivelul de spiritualitate, asa ca i-am adresat preapurului ultim unicorn niste intrebari, in speranta ca raspunsurile lui aveau sa ma dumireasca in chestiunile spinoase care-mi guverneaza viata.

Eu: Care e fotbalistul tau preferat?
Ultimul unicorn: Prefer fotbalul feminin. In rezonanta cu esenta mea, mi se pare un sport mult mai pur decat golania pe care o promoveaza barbatii. Ca sa nu fiu pe langa subiect, insa, am sa-ti marturisesc ca-mi place foarte tare de Christine Sinclair. Domnisoara asta e o masina de goluri. A marcat si cu sanii intr-un meci pe care l-am urmarit cu placere acum doi ani, la Campionatul Mondial.

Eu: Ca sa ramanem in acelasi domeniu, ai putea sa-mi spui, te rog, preacinstite unicorn, cum se face ca semafoarele afiseaza inutila culoare intermediara, respectiv galbenul?
Ultimul unicorn: Imi aduc aminte ca despicam firul in patru pe tema asta acum cateva decenii, cu bunul meu camarad, calul Esmeralda. Concluzia la care am ajuns atunci pare sa-si pastreze valabilitatea si in zilele noastre, anume ca drumul drept e acela care stie s-o coteasca atunci cand trebuie (hohote de ras, eu raman buimac)

Eu: Cuvantul RADAR citit invers are acelasi inteles. Atunci, de ce nu se scrie invers?
Ultimul unicorn: Din acelasi motiv pentru care toamna toate fructele...gem.

Eu: Cum se face ca unii oameni sunt la fel de previzibili ca o comedie romantica?
Ultimul unicorn: Stimate amic, stii tu vorba aia, "lume multa, oameni putini"

Aici am realizat ca Ultimul unicorn devine ambiguu si expeditiv, asa ca i-am adresat ultima intrebare inainte ca el sa se piarda fantomatic in constiinta mea.

Eu: Ce sfat ai oferi umanitatii?
Ultimul unicorn: Construiti punti intre oameni. Rabatabile

8 comentarii:

Anonymous said...

Magistral interviul, iar sfatul că punţile dintre oameni ar trebui să fie rabatabile m-a încântat...

Lucylle said...

Foarte interesant.... Foarte!
De ce toate fructele toamnă gem? M-a pierdut la asta....
Ce-a cu punţile e adevărată. Păcat că nu o foloseşte mai nimeni.

Anonymous said...

=)) =)) excelent!

Domnul.Brucan said...

Dupa intrebarea cu semafoarele devenise ambiguu, si indruga ceva legat de "avangarda cinismului modern". Pot doar sa intuiesc ca a vrut sa spuna ca fructele se fac gem toamna, sau ca...gem. Probabil nu vom afla niciodata :)

Cetateanul Carpatin said...

eu sunt de parere ca ... esti prajit ca un ficat de belengherita

Domnul.Brucan said...

tu vei fi probabil in stare sa emiti o parere mai putin retardata cand se inventeaza calatoria in timp. Vreo 10 ani in viitor pentru tine, cam asa estimez ca ai avea nevoie :))

Cetateanul Carpatin said...

Cu cat imbatranesc mai mult cu atat imi dau seama ca creierul meu devine mai degradat. Asa ca intradevar calatoria in timp ar fi o solutie daca m-as intoarce intr-un moment cand gandeam cu adevarat, adica la 16 ani.

Domnul.Brucan said...

A, deci ti-ai dat autodrop. Another one bites the dust :))

Post a Comment

 
◄ Design by Pocket