Plane crash

Mar 2, 2009


Si fiindca am spus de la inceput ca acest blog se vrea a fi unul educativ si instructiv, in special pentru zbuciumata populatie tanara, voi oferi spre vizionare un tabel al elementelor vietii, in care este ilustrat rezultatul combinarii sau incrucisarii acestora.
Ce vreau de la voi, mes eleves, e sa-mi spuneti care este elementul situat in coltul dreapta sus al capului de tabel. Astept pareri impertinente

1 comentarii:

Anonymous said...

Hmmm...soooo ...stai sa ajustez ochelarii... la prima vedere pare o punga (de aia ecologica bleah) de Chilli ...acu, tinand cont de mastermind-ul din spatele acestui blog (Dom' profesor mai aveti o scama pe umar :)) ) as zice ca e o punga cu kkt. E de ala de calitate, produs de maimute din vreo insula din Summatra-Balli.
!!Precizez ca nici o maimuta nu a suferit de indigestie sau constipatie in timpul procesului de recoltare sau orice alta forma de abuz digestival si "materialul" poate fi catalogat BIO.
Recomandat femeilor gravide, ca sa aiba pruncii noroc si copiilor sub 5 ani! A se consuma totusi cu moderatie, deoarece in cantitati mari poate da dependenta!

Va dorim Pofta Buna! :)

Post a Comment

 
◄ Design by Pocket