Vii la un interviu? Cu cine? Cu Pahadoniu, clar

Mar 27, 2009


Pot sa ma laud cu sansa de a fi descendentul unei lungi serii de vieti anterioare, printre care si cea in care am petrecut 48 de ani incarnat in trupul lui Apam Molhinares, calator transcedental printre universurile mistice ale Prusiei anilor cu minus de la momentul Cristos. Un destin fascinant, implinit in ziua in care unui muncitor de pe santierul a ceea ce avea sa fie viitorul patinoar din Dolhasenissana, ii alunecara degetele chiar in inclestarea cu un bloc de piatra (estimat de trecatori la 80 de kilograme), care, sub impulsul gravitational mi-a strivit trupul purtat vreme de 48 de ani prin locuri multe si colorate ale tinuturilor decorporatizate ale vremurilor. Intr-o astfel de calatorie, l-am cunoscut pe ganditorul de cursa scurta, atotstiutor de civilizatii extraterestre, cititor in supa si mazdrahon de noapte, pe numele lui Pahadoniu Pafarisu. Am asadar placerea sa transcriu o conversatie transpirata intr-o lunga ora de visare oculta si piscaturi sacaitoare de obrazul constiintei. Cititi pe sub randuri.


1.Puteti numi un remediu eficient in tratamentul temperamentului necontrolat, intalnit in special la populatia manata de un creier semi-retardat?

Consider ca cel mai propice tratament pentru populatia manata de un creier semi-retardat este eutanasierea, dar cum traim intr-o societate inchistata care nu suporta aceste idei revolutionare cred ca acestia ar trebui adunati in tabere speciale care ar putea fi denumite "Taberele veseliei", iar acolo sa fie hraniti cu produsi alcaloizi care dupa cum stie orice muritor de rand elibereaza paradorfina in encefalul subiectului ajuntadu-l pe acesta sa treaca de la starea semi-retardata la starea de semi-visare constienta.

2.De unde totusi samanta de scandal rasarita zilele trecute intre protagonistii serialului “In cautarea razbunarii”?


Parerea mea este ca Anca, fiica lui Anghel si a Mariei, a depasit limita bunului simt in discursul care l-a tinut in timpul cinei din cadrul familiei Mislea. Cred ca reactia lui Razvan Bohben a fost apreciata de catre public si mai ales de celelalte personaje care erau in acel cadru restrans de razbunatori.

3.Cat de des vizitati templul lui Bachus, si, mai important, cat de mult va simtiti afectat de criza strugurilor pe piata energiei alternative?

Sa spunem ca sunt habotnic cand vine vorba de credinta mea in Bachus. Merg acolo destul de des pentru ca am multi prieteni care deserori fac abuz de credinta in acest demiurg al claselor muncitoare. Cat despre criza, stimate domn, nu pot decat sa sper ca situatia se va imbunatati simtitor dupa remanierea cabinetului ministerial care se ocupa de acesta problema.

4.Sa trecem la subiectul acestui interviu. Va rog sa-mi argumentati afirmatia “Succesul aduce aur”, apartinand lui Mihai Neculcea, scriitor de ocazie pe caietul de reclamatii al unui bar de cartier.

Dupa cum stim de la alchimistii de scoala veche, succesul vine in multe forme si stari. Cu ajutorul metalolor neferoase cum ar fi Cesiu sau Iridiul se pot obtine cantitati neinsemnate de aur care sunt folosite in general de cei care au o diploma in chimie pentru obtinerea de avantaje materiale de la amaneturile din cartier. Este oricum un ajutor nesperat pentru sistemul micro-economic al cartierului.

5.Cat timp va ia sa va deplasati din baie in sufragerie, cu un papion albastru innodat de cravata care va semi-sugruma din mainile unui aparator al jihadului?

In jur de doua minute daca luptatorul este palestinian si in jur de 4 minute daca acesta este irakian. Acestia au unghiile mai tari si dureaza putin mai mult pana reusesc sa ma eliberez din stramtoarea lui.

6.Perfect relevant raspunsul dumneavoastra. Imi suna telefonul! Cine credeti ca va fi la celalt capat al firului?

Mi-a fost interzis de catre consiliul batranilor din Dristor sa imi mai folosesc puterile paranormale, dar la un wild guess as spune ca este Giorgio Acovia.

3 comentarii:

Anonymous said...

Da, un alt intervoiu căruia i-aş spune chiar memorabil. Mă contrazice oareşcine? Sper că nu, fiindcă mi-a plăcut aşa de mult încât voi apela la arma pamfletului şi voi da o replică usturătoare. Glumesc, desigur... Chiar sunt încântat de ceea ce am citit...

A lu' Năstase said...

Cristiane vad ca iti cam plac interviurile. Eu propun ca urmatorul interviu al lui Brucan sa ii fie luat chiar domnului Lisandru :DDD :)))

Domnul.Brucan said...

Uitasem sa mentionez ca interviurile sunt veritabile, adevarate si reale in acelasi timp :)
cat despre urmatorul interviu...cine stie cine mi-ar putea iesi in cale, poate domnul Cristian, poate altcineva...we'll see :D

Post a Comment

 
◄ Design by Pocket