Cred ca luna e de vina

Mar 1, 2009

Este trecut de ora 2, sambata noaptea, si pot sa ma laud ca detin reteta intrarii in starea de depresie. Desi e ca si cum as pretinde patentul retetei cartofilor prajiti, pentru mine are foarte mult sens. Fiindca e testata in timp real. Si perfect functionala.
Deci, ne trebuie:
- cateva beri brune
- 1/2 sticla de vin rosu
- o atitudine feelingoasa (primele 2 ingrediente o vor instaura)
- o camera vag luminata
- una bucata album muzical Leny Andrade
- internet

Pentru inceput, se amesteca in blenderul gandurilor berile cu vinul, pana cand acestea vor capata consistenta necesara pentru acapararea prim-planului. Putem sa-i zicem "constientul". Dupa asta, camera vag luminata va actiona ca si catalizator pentru - ca sa ma exprim ca in clasa a sasea - lucru manual executat de apasarea unui click in interiorul winampului pe albumul muzical de factura celui mentionat in ingrediente. Pentru ca, inspirat de aroma acestuia, sa-ti sondezi profunzimea unor sentimente contrarii si contrariante.
In final, tocanita depresiei se lasa la fiert pe internet.
Se serveste dupa ce prinde crusta.

Inghititi cu noduri in gat, pofta buna!

6 comentarii:

Anonymous said...

hm...interesant modul in care combini cinismul cu patetismul in scrierile tale... Oricum, e bine ca nu lipseste gramul de subsanta! Esti aproape talentat! Agreez intru totul antidepresivele alese..si la mine e tot trecut de 2...

Anonymous said...

Domnule, această reţetă merită popularizată temeinic... Eu spun - poate nu se supără Lorelai pe mine - eşti FOARTE talentat...

Domnul.Brucan said...

Desi e departe de mine gandul c-as fi talentat intr-un stil anume de scris,

Va multumesc sincer pentru aprecierile - sper - sincere :)

Anonymous said...

Cred ca mi-a ramas in gat mancarea asta..
Eu am alta reteta, mult mai ieftina: inlocuiesti berea si vinul cu o intamplare patetica din viata ta si iese o depresie deliciosa, ah..si melodia depinde de gusturi..unora le place mancarea sarata si atunci inlocuiesc "Leny Andrade" cu "Lake of Tears", spre exemplu. Incearca, sau mai bine ma crezi pe cuvant ;))
P.S. Aproape sigur, esti talentant..dar e cat se poate de normal sa mai ai de lucrat astfel incat sa-l observe aproape toti :)

Domnul.Brucan said...

senor/senorita, ieftina, dar totusi cam piperata. Imi permit sa-mi refuz placerea de a o incerca :)
Si sunt atat de talentat, si valoros pe deasupra, incat port armani prin casa si versace cand duc gunoiu' :))

Anonymous said...

Si totusi ... un deschizator de "sutien-conserva" nu ai gasit prin bucatarie ca sa introduci in atmosfera "poveshtirii" :( ... citeam ...citeam si mintea perversa (adik a mea) deja fabula ca poate, poate apare si un "catalog PlayBoy" care sa zica senzual:
"Georgeeeellle, tu-ti neamu tau, ai dus gunoiu???" :)

Post a Comment

 
◄ Design by Pocket