6 lucruri care ma fac sa zambesc

Feb 25, 2009

Primu deja, zambesc cand scriu :) deci un lucru care ma face sa zambesc e sa ma gandesc la lucruri care ma fac sa zambesc
2. Cand sunt neindemanatic, sparg farfurii, pahare...zambesc si rad
3. De cateva dimineti zambesc cand aud melodia care ma trezeste. Nu stiu cum s-o atasez acum sa dau si altora un prilej sa zambeasca, asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant.
4. Cand vad avatarul colegului meu in varsta de 28 ani, respectiv "a winking cat". Am ras cu pofta de fiecare data cand am vazut-o
5. oamenii panicati, cu priviri ingrijorate. azi am zambit tamp unui sir de oameni pe scaunele din metrou. Mi se-ntampla cam tot timpul sa adopt o figura "smiley face" cand sunt inconjurat de lume serioasa. Jos cu zidu' oameni seriosi!
6. Multe, multe chestii marunte. Omuletul din interiorul meu ma face intotdeauna sa rad de oameni si situatii.

Dar cel mai important mi se pare faptul ca stiu sa nu ma iau in serios si sa rad de mine. Ma consider foarte sanatos ca sunt asa.

leapsa asta trebuie sa mearga mai departe, asa ca am s-o trimit catre toti admiratorii mei. Hmm...sunt 7, BFG iese de pe lista, ca o arde sarcastic si nu cred ca l-ar interesa. daca totusi vrei si tu, pot sa-ti trimit iepurasu sa zambesti la el :)))

7 comentarii:

zuPPazThaR said...

Eu ma trag pe cur...Nu sunt fan zambet/ras...
Invers iti faceam "Top 100 lucruri care ma supara"

Domnul.Brucan said...

:)))
In ultima vreme cam toata lumea se trage pe cur. N-a mai ramas pic de spirit pe lumea asta :))
Hai sa facem topul lucrurilor care ne supara, luate individual. Totusi, pt 100 mi se pare cam mare bataia de cap. ce zici de top 9? :D

Domnul.Brucan said...

A, era sa uit, ms mult de "lipeala" cu playeru :D

Blogger said...

scriu in engleza, pentru ca ma adresez unei audiente in principal vorbitoare de limba engleza, si nu pentru ca vreau sa fiu internationally reknown, ci pentru ca sunt :)
a, sa nu uit, cu posturile pe cele 20+ bloguri romanesti cu adsense, datorita cacanariei celor care isi fac reclama prin adwords, din romania, cate un click valoareaza undeva pe la 0.005 $; pe langa un post in engleza, la un continut ca al meu... deja ma cauta pe pvt cei care isi fac reclama pe situl meu, si un click valoreaza 50 centi.
cheer up :)

Domnul.Brucan said...

:))))
Nu inteleg de ce mi-ai insirat grila de redeventa financiara pentru blogurile cu adslobozincur :))
Si ca sa-ti tin sangele-n cap, am sa-ti spun ca stiu mai multa engleza decat tine :)))
Si sunt foarte cheerful, ms de incurajare
U need to chill mister :)

Ivo said...

hihihi!
ce ti-am facut..
leapsa masii!

oricum..mie mi-a placut!
:D

zuPPazThaR said...

Am gasit nu 9...18 lucruri care ma enerveaza...
Uie-te aici

Post a Comment

 
◄ Design by Pocket